Scriptieprijs

Ieder jaar reiken we de Anton Dreesmann Scriptieprijs uit. Deze prijs is een erkenning voor jonge retailtalenten en kan helpen bij het starten van jouw carrière in de retailsector.

  • Ben jij een WO student die in 2023 of 2024 zijn of haar scriptie heeft afgerond?
  • Heb je een 7,5 of hoger behaald voor jouw scriptie
  • is het onderwerp gerelateerd aan retail?

Dan nodigen wij je uit om je aan te melden voor deze prijs!

Hoe doe je mee?

Om deel te nemen, stuur je jouw scriptie inclusief een managementsamenvatting voor 15 mei 2024 naar aeijbergen@qanda.nl. Wij zullen alle inzendingen zorgvuldig bekijken en selecteren de meest veelbelovende scripties. Uiterlijk 5 juni 2024 hoor je of jij bent uitgenodigd om je scriptie te pitchen voor de executive retail jury tijdens de Anton Dreesmann Ledenvergadering.

What’s in it for you?

Als deelnemer aan de scriptieprijs krijg je de kans om jouw scriptie te presenteren voor de leden van de Stichting Anton Dreesmann – retail executive publiek! Dit is een uitgelezen kans om jouw kennis te delen en ervaring op te doen in het presenteren van jouw werk. De winnaars van de scriptieprijs ontvangen daarnaast een cheque: 1000 EUR voor de eerste plaats, 500 EUR voor de tweede plaats en 250 EUR voor de derde plaats.

Deelnemen

Ga jij voor de winst? Stuur je scriptie (inclusief managementsamenvatting) voor 15 mei aan in via aeijbergen@qanda.nl en wie weet zien we jou terug tijdens de ledenvergadering!

Ik doe mee!