Hoger beroepsonderwijs

Wij verlenen Academisch- en Hoger beroepsonderwijs

Hogerberoepsonderwijs

Minor Retail Excellence

De Stichting Anton Dreesmann is initiatiefnemer van de Minor Retail Excellence (REX). De retail is een interessante en dynamische branche en heeft behoefte aan goed opgeleide mensen met relevante, parate retailkennis. De minor REX is een uniek samenwerkingsverband tussen de stichting en hogescholen. We zijn trots dat delen van deze minor bij een aantal hogescholen inmiddels in het reguliere onderwijsrogramma is opgenomen.

Het doel van de minor is studenten op hbo-niveau een kwalitatief hoogstaand programma te bieden om jong talent te enthousiasmeren en klaar te stomen voor een carrière in de retail. Het programma start ieder jaar in september en duurt zes maanden. Geselecteerde studenten volgen een theoretische leerlijn en voeren een praktijkopdracht uit in duo’s voor retailers die zich hebben aangesloten bij de stichting. Studenten worden begeleid door de hogescholen, door de retailers en door de stichting.

Heeft u een interessante opdracht en wilt u graag in contacten komen met deze talenten? Neem dan contact op met Frank Quix via fquix@qanda.nl.