Hoger beroepsonderwijs

Wij verlenen Academisch- en Hoger beroepsonderwijs

Hogerberoepsonderwijs

Minor Retail Excellence

De Stichting Anton Dreesmann is initiatiefnemer van de Minor Retail Excellence (REX). De retail is een interessante en dynamische branche en heeft behoefte aan goed opgeleide mensen met relevante, parate retailkennis. De minor REX is een uniek samenwerkingsverband tussen de stichting en vier hogescholen: Hogeschool Rotterdam, Saxion, Fontys en Windesheim.

Het doel van de minor is studenten op hbo-niveau een kwalitatief hoogstaand programma te bieden om jong talent te enthousiasmeren en klaar te stomen voor een carrière in de retail. Het programma start ieder jaar in september en duurt zes maanden. Ruim 80 geselecteerde studenten volgen een theoretische leerlijn en voeren een praktijkopdracht uit in duo’s voor retailers die zich hebben aangesloten bij de stichting. Studenten worden begeleid door de hogescholen, door de retailers en door de stichting. Q&A voorziet de studenten van een kwalitatief goede vragenlijst voor één van de deelvragen, om te ondersteunen in het proces en de professionaliteit naar de retailers toe.

De studenten die in september 2017 van start gaan met het minorprogramma zijn allemaal al aan een praktijkopdracht bij een retailer gekoppeld. Heeft u een interessante opdracht en wilt u graag in contacten komen met deze talenten? Neem dan contact op met Evelijn Vissers voor de mogelijkheden in 2018.